Till startsidan
GUNNAR WALL – författare, journalist, debattör

 

Huvudet på en påle

 

Poddar

 

Mörkläggning

 

 

 

Ny bok, poddsändningar - och prishöjning på min första Palmebok

I augusti 2017 kom min nya bok Huvudet på en påle - om statlig mörkläggning och terror i demokratier.

Tidigare under sommaren var jag gäst hos musikern Dogge Doggelito (eller Douglas Léon som han egentligen heter). Tillsammans med Jörgen Gustafsson driver han podden OAndraSidan. Under 2017 har de bland annat tagit upp Palmemordet. Och jag medverkar i ett 80 minuters inslag i ämnet. Här.

Jag har medverkat i andra poddar. En är Dan Hörnings ambitiösa podd Palmemordet. Under 2016 berättade jag om bajonettdådet, det dråp som Christer Pettersson begick 1970. Och i ett par avsnitt lite senare under det året diskuterade jag det s k mötesscenariot - alltså vittnesuppgifterna som pekar på att Palme hade ett kort samtal med sin mördare och att han kanske lockats till mordplatsen. Här och här.

Och i två avsnitt pratade jag om Palmemordet i Fritte Fritzsons populärvetenskapliga podd Allt du velat veta. Här och här.

En pood med inriktning på litteratur, Bokbanditerna, har intervjuat mig om mitt skrivande om Palmeutredningen. Här.

Den 28 februari 2017, alltså på 31-årsdagen av Palmemordet, medverkade jag i SVT:s Veckans Brott och presenterade mötesscenariot i ett samtal med Camilla Kvartoft och Leif GW Persson. Programmet ligger när detta skrivs inte längre på SVT Play men kanske dyker upp där, på Öppet Arkiv eller någon annanstans.

Däremot går det fortfarande alldeles utmärkt att titta på ett inslag i Aftonbladets webb-TV från samma dag där jag kommenterar Palmeutredningen och bland annat diskuterar med Gert Fylking. Här.

Och nu har de kvarvarande exemplaren av min första Palmebok, Mörkläggning, blivit dyrare, precis som annonserat. Den är fortfarande billig med tanke på att det handlar om två inbundna volymer på nästan tusen sidor. Prishöjningen beror på att upplagan snart är slut. Vill du försäkra dig om ett eget exemplar av boken kan det vara dags att passa på. Läs mer här.


Startsidan • Om mina böcker • Om mig själv • Kontakta mig • Blogg • TexterEnglish English